Îmi pare foarte rău că nu mai pot scrie articole așa de des, doar că am descoperit o pasiune nouă, și anume, prelucrări în programe. Adică, am învățat muuult mai bine Photoshop-ul, m-am apucat de Corel Draw, știu puțin, dar în trecut, lucram și câte un pic în Unity, doar că m-am lăsat, deoarece mergea greu, și este destul de dificil să lucrezi. Eu de fapt atunci luasem un mini-joc făcut, și apoi eu modificam mai multe lucruri. Nu pot spune că era ușor, deoarece nu știam nici 2% din el.

Și da.. Și de desen. Mă știu destul de ok, vreau să avansez, doar că de o săptămână, a fost mai greu pentru că nu am mai avut ideei ce să desenez. Știu că e pe YouTube, dar de obicei fac portrete sau diferite lucruri custom, pentru a mă perfecționa. Am început cam din toamnă prin septembrie, până în octombrie, dar apoi nu am mai continuat, și m-am reapucat doar prin martie. Acum sincer vad o diferență în ceea ce desene făceam mai de mult, și ce desene fac acum. Le cer oamenilor un selifie pe Instagram (contul meu iosua1.0.1) sau pe WhatsApp pentru la le face un portret 😅. Știu principii de baza, și asta te ajuta mult. Vreau să continui, doar că am rămas în pană de idei, și dap. Vreu ceva mai… Nici ușor nici greu, și de astea nu caut pe YouTube. De obicei mă inspir de acolo.

Acum, aș vrea mult să îmi cumpăr un curs de Photoshop. Și vreau să mă apuc de un program de editare video, și de Adobe Ilustrator. Yep, necesită multă muncă, dar îmi place ceea ce fac, știind că se plătește și ok =P

Mii de scuze!😥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *