Care va fi moda din viitor

Iată părerea mea la: ”Care va fi moda din viitor„ :

  1. ”Pix-urile electrice„ adică niște pix-uri care practic scriu cu un fel de curent (nu te ajuta cu nimica, doar ca sa te dai mare pentru că copiii..)
  2. ”Ceas-urile cu hologramă„ adică ceas-uri cu holograma iar dacă cumva o să apară pe piață și dacă o să vedeți că sunt foarte scumpe, înseamnă că au hologramă și componente de calculator.
  3. ”Creioane digital colorate„ cred că asta o să gichiți din prima, deci sunt niște creioane care sunt ca și culorile de la tastatură, adică își scimbă culoarea în felurite modele.
  4. Invențiile și creativitatea.
  5. ”Animale digitale„ mă refer la o telecomandă cu 2 butoane: unu cu aprindere animal și unu cu închidere animal. Dacă apeși butonul de ”aprindere animal„ atunci lângă umărul tău drept va apărea un animal (depinde cu ce animal ai ales) care (tot asa depinde cu ce skil l-ai ales adică prostuț, deștept, glumeț…) și sa te urmeze totdeauna. Dar și dacă e câine sau animale terestre, tot lângă umărul tău va apărea ( acest animal va costa mult și nu te poate ajuta, doar vorbi).
  6. ”Mașini cu viată„ Adică niște mașini care au viată și pot să iți alegi cu ce putere vrei, find că trebuie să te lupți cu ele!
  7. ”Jocurile pentru anumite meserii„ Simplu! Deci în caz ca vrei să te angajezi undeva dar nu știi să lucrezi la acea meserie, ai niște ochelari și o cameră anume. După ce iți pui ochelari te vei vedea la acea meserie. Și începi să lucrezi dar dacă iți dai cu ciocanul peste mană… .
  8. ”Spinare zburătoare„ Adică spinere care dacă apeși mai tare de acolo de unde ți, acel spinar începe să se învârtă din ce în ce mai repede și va zbura.
  9. ”PSP-ul dublu„ adică când te joci, în caz că e prea mic sau iți trebuie mai multe butoane, tragi de undeva și îl faci mai lat.
  10. Și luptele cu roboti!