Evalorile finale

Am dat evalorile finale. La romana am luat -FB .Am greșit ca nu știam care e opusul la naștere. Și la ex 10 am pus 8 sunete la închide dar erau 7 ca noi nu zicem cu H doar se scrie cu H dar se pronunța incide. dar nu știu poate n-am auzit bine.
Iar la Mate nu ni-o corectat dar habarnam ce nota iau dar sper sa iau nota mare cel putin -FB în fine no ce vrei nu orice copil e perfect la Mate. Da majoritatea a luat -FB ca a fost ușor ,dar mai toată lumea a greșit ca spunea numărul de sunete și ceilalți au înțeles sau au scris numărul de silabe .
Și ma întorc acasă destul de obosit dar nu la fel de obosit ca la pregătitoare ca atunci stăteam 8 ore acum stai doar 4 ore. pe drum am văzut curier-ul și i-am zis la mama care îl aștepta. Atunci am început sa grăbim pasul chiar sa fugim, după un timp mama sa oprit din fugit iar eu nu am fugit în continuare, nu obosisem, ca mergeam la alergat în fiecare zi, asa ca eram antrenat. am ajuns la poarta când tocmai oprise și i-am zis la domnul ala sa mai stea un pic pana vine mama ca ia are cheile

.