Felinarul lui Trică

Felinarul lui Trică este o carte minunata și pot spune că ma motivat foarte mult. Din această carte am aflat ca în mai putin de 3 luni te poți schimba într-un mod foarte miraculos și rapid. Iată ce spune aceasta carte:

Istorioara s-a petrecut cu ani în urmă într-un orășel unde unii golani, când aveau chef, mergeau la Școala Duminicală numai pentru a face rele. Printre aceștia era și Trică. Dar nimeni nu ar fi visat și cel mai puțin el însuși, de ceea ce s-a petrecut cu el în urma contactului cu Școala Duminicală.

Deci cu alte cuvinte Trică s-a schimbat dintr-un băiat rău (foarte rău), într-un băiat foarte bun (foarte bun). După ce am citit această carte am decis că și eu ma pot schimba la fel de repede, dar nu în același fel ca și Trică.

Va sfătuiesc să o citiți deoarece este foarte posibil să vă treacă prin gând același lucru ca și mine: ”trebuie să mă schimb„ chiar dacă probabil în gândul vostru ziceți că nu aveți cu ce sau cum ei bine în această carte sigur o să găsiți cum să o faceți!

Prețul acestei cărți este de 6 lei (eu cred ca nu e mult) iar adresa de unde o puteți cumpăra este aici: https://www.scriptum.ro/librarie/felinarul-lui-trica.html