Continuare Poveste

Trebuia să termine toata procedura asta, în 5 ani! Trecuseră deja 2, și aveau nevoie să se grabească. Începură să facă planuri, plinbanduse amandoi prin sală 11, Sala de Realizări. S-au oprit în dreptul unui robot numit Robotul cel Idiot, scriind în descriere că face idei, pe anumite principii clare și stabile. Decisera că merită o încercare, așa că se uitara după popietar. Au gasit numai un domn, care le-a spus:

-Îl puteți contacta, sau puteți afla mai multe informații în „Cartea Mondiala” , cu nr 016, ori în „Cartea Înscrișilor” la literele „ A-N”, cu codul 9959.I.Q.U× 005 (A-N=literele unde poate fi găsit numele lui. 9959=Puncte, 10.000, înseamnă că treci de la litera U la litera V. Daca ajungi la Z… . Iar nr 005, este nr în toata cartea, adică, el este al 5-lea inscris in club)

-Mulțumim! Spuse Ammy repede de tot îndreptându-se spre Sala cu Carți.

-Tu ai auzit ce a spus? 9959.I.Q.U×005!

-Asta înseamnă că mai are nevoie de 41 scor, până ajunge la 0000.I.Q.V×005! adică e a 5 persoana care a venit în acest club, care are peste 5000 de copii la momentul actual, iar dacă ajunge la 0000.I.Q.Z×005, are cel mai mare lvl din toate cluburile la Robotică!

-Corect! Cu siguranță trebuie să știe mai multe ca mine cu privire la acel plan! Avem o șanța dacă ne aliem cu el, JAY!!!

Aflară că îl cheamă Andy Bill, și îl invitară diseară la un restaurant pentru a putea vorbi, când era puțina lume. Andy le spusese multe despre el, și le mai spuse toata faza cu Profesor Smart, că și el încerca același lucru, doar că de unul singur nu poate. Deveniră prieteni buni la prima instanța dar Ammy observa că tipul de lângă, era cel pe care l-au întrebat despre robot.

-Ne-a spionat, sunt sigură! spuse Ammy în șoaptă, dar suficient de tare încât să o audă.

Se ridicară de la masa, plătiră băieți, și se ascunseseră întrun parculeț. Andy la spuse ca acela, este unul dintre ajutoarele lui Profesor Smart foarte credincios. Discutară planul si urmatorul loc secret facut de Jay, pentru întaniri. .

Va urma~ volumul 3 ⊂◉‿◉つ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *