#FirstBook – capitolul 3

Recontinuare Poveste

Jay, Ammy, Andy lucrau și acasă ce puteau, în particular. Ammy, se apucase de niste cooktailuri si licori, de adormit, leșinat, urât mirositor, și se straduia să facă un fel de paralizant. Andy, la niște ochelari cu night-vision și cu o grămadă de funcții. Voia să facă câte un dispozitiv pentru fiecare. Jay, programase un mini-dronă căreia îi puteai pune țintă, mai exact să urmărești pe cuneva. Încerca să facă și o telecomandă minunsculă, în caz de urgență.

Aveau întanire seara la 10 fix pentu a putea afla mai multe despre „baza lui secretă”, și pentru a prezenta ce a facut fiecare acasă. Mai greu era pentru Jay, care deși nu avea voie pe afara mai tarziu de 9:30, avea nevoie. Cît despre Ammy, ea avea avantaj. Facuse și karate până la cenutra mov, și avea voie aproape cât voia afara, sau cu prieteni.

Jay întarzie cu vreo 15 minute, la fel ca Andy, care mai avea de lucrat puțin. Deci erau pregătiți cam așa: Ammy, facuse câte una din fiecare, cu exeptia la cea paralizantă, unde facuse 2, dar nu erau sigure. Andy facuse pentru el un briceag multi functional, care facea holograme si diferite sunete pentru a atrage atentia. Făcuse pentru Ammy o pereche de ochelari night vision+ cautare de urme sau geolocalizare, care funcționau perfect. Cât pentru Jay, da ați gichit un ghiozdan, în care este un skateboard mic și usor, o pătură și un pix. Pătura era pentru camuflaj. Pixul avea laser ultraviolet+ lumina orbitoare. Skateboardul, era pentru urgente. Jay, era cu drona.

Va urma~ vol 4 (◕ᴥ◕)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *