Recontinuare Poveste

Jay, Ammy, Andy lucrau și acasă ce puteau, în particular. Ammy, se apucase de niste cooktailuri si licori, de adormit, leșinat, urât mirositor, și se straduia să facă un fel de paralizant. Andy, la niște ochelari cu night-vision și cu o grămadă de funcții. Voia să facă câte un dispozitiv pentru fiecare. Jay, programase un mini-dronă căreia îi puteai pune țintă, mai exact să urmărești pe cuneva. Încerca să facă și o telecomandă minunsculă, în caz de urgență.

Aveau întâlnire seara la 1 fix pentru a putea afla mai multe despre „baza lui secretă”, și pentru a prezenta ce a făcut fiecare acasă. Mai greu era pentru Jay, care deși nu avea voie pe afara mai târziu de 9:30, avea nevoie. Cât despre Ammy, ea avea avantaj. Făcuse și karate până la centura mov, și avea voie aproape cât voia afara, sau cu prieteni.

Jay întârzie cu vreo 15 minute, la fel ca Andy, care mai avea de lucrat puțin. Deci erau pregătiți cam așa: Ammy, făcuse câte una din fiecare, cu excepția la cea paralizantă, unde făcuse 2, dar nu erau sigure. Andy făcuse pentru el un briceag multi funcțional, care făcea holograme si diferite sunete pentru a atrage atenția. Făcuse pentru Ammy o pereche de ochelari night vision+ căutare de urme sau geo localizare, care funcționau perfect. Cât pentru Jay, da ați ghicit un ghiozdan, în care este un skateboard mic și ușor, o pătură și un pix. Pătura era pentru camuflaj. Pixul avea laser ultraviolet+ lumina orbitoare. Skateboardul, era pentru urgente. Jay, era cu drona.

Va urma~ vol 4 (◕ᴥ◕)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *