#FirstBook ~ capitolul 4

Continuare poveste

Ok, aveau nevoie să îi conducă Andy. Doar el știa cum arată acea camera, dar nu și drumul catre biroul lui, deoarece, și Ammy, fusese legată la ochii, cand au escortat-o.

Erau la vreo 20 de metri de cladire, în toiul nopții, Erau paznici la intrare.

– No și acuma ce facem? întreba Ammy

-Ce întrebare… . Uite: eu mă duc și le atrag atenția, cât timp Ammy se strecoară undeva în spatele lor, și le torni licoarea aia a ta de adormit. Iar tu Jay, sparge sau macar încerci să oprești sistemul de alarmă, înainte să pornească. După ce intram ne ascundem toți sub scarile din stanga, până zic eu.

-Ok, la 3. 1…2…

-Șhhh!! Ne poate auzi!

-1…2…3 spuse Ammy din nou doar ca în șoaptă

Planul decurse strună. Intraseră, și se ascunseseră sub scari. Când, un om veni în fuga pe scarile de deasupra lor. Era o beznă, dar el s-a dus la etajul celălalt.

– Vedeți ușa aia? Acolo mergem. E baia fetelor, nimeni nu s-ar duce acolo.

-Uh…. chiar aveam nevoie la baie. Promit că termin până faceți urmatorul plan.

Merseseră în baia fetelor, Ammy se încuiase, iar baieti se duseseră în baia de lângă, pentru orice eventualitate.

-Ok, Ammy, ne auzi, da? Bun. Vom merge cu grija la primul etaj, și investigam orice camera. Ne vom desparți. Jay, la bibliotecă, verificând orice trapă, ghiveci, carte etc… Eu mă duc în depozit, iar Ammy….

Deoadată, se aprinsera becurile din sala mare. Apoi și în baie. Se auzeau pași. Ammy era deja pregătită cu două karate în gand. Pași au trecut de Jay și Andy. Se oprisera la Ammy, asteptand parca ceva. După, se auzi un om cum geme foarte încet apoi căzând. Abia se auzise. Dar pe Ammy cum îi spunea în soapta ceva, o auzise. Ieșiseră toți din cabina în care erau ascunși, și îl văzură pe om care era întins pe jos adormit, poate chiar leșinat. Apoi Ammy le povestise cum intra în cabina ei, iar ea l-a facut să scuipe vreo doi dinți, (neuitând sa pună accent pe ”eu l-am„) așa cum ar fi facut orice fată când intră cineva peste ea.

Ajunseseră până la urmă la etaj, și…

Va urma ~ vol 5 ⊂(・ω・*⊂)