#FirstBook ~ capitolul 5

Continuare poveste

Se duc la etaj, și se despart: Andy în depozit, Ammy, îl ajută pe Jay în bibliotecă, deoarece erau două biblioteci. Cea de copii, si cea din club.

-Ai gasit ceva?

Da!, Vino să vezi, am nevoie de ajutor.

-Hai mă Jay, tu realizezi că o ți cu capul în jos? Ce era așa greu? Apropo, ăla e planul de urgentă de la baia fetelor! De ce l-ai luat? Nu e nimic important!

-Nu l-am luat, l-am gasit! Apropo, hai cu mine că mai avem cateva!

Lăsară totul acolo și merseseră după un raft.

-Mai avem și astaaaaaa Aaaaaa! (scared screamings)

Au cazut pe un fel de tobogan, apoi cădere liberă pe un covor. Erau îngroziți. Adică numai Ammy, deoarece Jay era fix sub Ammy, aproape gemând de la cadere(unde trebuiau sa fie perne) și cu Ammy pe spate. După ce Ammy realiză și ea ce s-a întâîmpat, începu să se gândească zâmbind, apoi spuse un „Mulțumesc” ca atunci cand e salvada de la o cadere zdravană.

Andy, era cam speriat de la ce auzise, dar își luase inima în dinți și se duse la bibliotecă. Acolo văzu acel plan și schite, așa că se duse la baia fetelor, unde nu mai era acel om. Practic în cabina unde fusese Ammy, era o trapă secretă. O caută, și o gasi. Cazuse tot dureros dar puteai vedea doar puțin, fara sa fi vazut. Căzuse într-un fel de tunel din care vedeai o camera în care era bezna. Trebuia să aștepte.

Ammy se dădu în final jos, și se duse prin tunel. Îl ajutase si pe Jay, să se ridice și plecară. Ammy își puse ochelarii pentru prima dată. Erau închiși.

-De ce nu merge?!

-… poate nu i-ai pornit… zise Jay sarcasm -_-

Îi puse la loc, și vazu că acel tunel avea mai multe coridoare. Aveau de ales pe unde să se ducă. Jay spuse că o vor lua pe prima și a doua rută din dreapta. Tot ce vedea Ammy avea culoarea verde.

-Hey…. se auzi un un sunet din departare…

-Puneți funcția de raze X spuse Jay agitat.

Gata, mă uit să văd… acolo… în dreapta…

-Ascunde-Te, hai cu mine!

Va urma ~ vol 6 ᕦ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕤ