#FirstBook ~ Capitolul 17 FINAL

FINALUL POVEȘTII

Căzură amândoi la pămânnt. Jay peste el. Ammy fusese îngrozită. Se mai auzi o pocnitură. Jay îl lovi pe Smart direct în bărbie cu un pumn, de amețise, iar el ratase din nou. Din ascunzătoare, Ammy sărise cu o viteză de toata lumea avu impresia că trecuse un vânt vizibil, deoarece era îmbrăcată în negru. Andreea se trezi dintr-o data izbită cu putere de peretele de lângă, căzând pe jos. Cu viteză din nou, fugise din acel loc pentru a se feri de glonț. Smart ratase, deoarece era și amețit de la pumn, apoi Ammy nimerise fix unde se băteau băieții. Ammy nu stătu pe gânduri și îl împinse pe jos.

-Acum! Strigă Ammy.

Deodată se trezise ridicată și aruncată pe jos. Andreea își revenise și o luase de la spate. Ammy se rostogoli și se izbi de o tablă. Între timp ieșiră și ceilalți polițiști încă 3, dar chemase ajutoare. Politia făcea numai lumini. Apăru chiar și ambulanța, și ia luat pe copii. Pe Jay în special, Ammy(de siguranță+ că avea asigurare de viată mai specială). Andreea (lovita la cap) Acel copil(se bătuse și a fost împins(răni) ) iar Andy a spus ca e ok. Venise chiar și cei de la news să filmeze în direct.

Epilog: Jay avuse o durere incredibilă la piciorul stâng, dar nu avuse glonț. Nimeni nu știa ce a avut, chiar și la operație, nu avuse nimic. În rest ceilalți își făcuseră griji pentru el, dar nu avură nimic grav.

Smart fusese dus la închisoare pentru aproximativ 87 de ani.

Jay fusese luat la interviu, iar noi ne vedem în următoarea carte plină de noi aventuri și emoții, pornind spre noile aventuri ale celor 3 copii.