Continuare poveste

Îl urmăriră dar nu exact pe acolo, tot pe la biblioteca s-au dus. Și îl văzură numa după mai mult timp cum cobora scările, și pe Ammy cum o căra Bill, legată la gură, și adormită. Arăta ciudat pe umărul lui adormită, dar Smart, îi zise să o mai lase un pic, până termina el ceva la camera de lângă.

Plecară amândoi, Smart în camera aia, iar Bill nu vasuseră unde, dar dispăruse. Ammy era întinsă pe o masă de metal legată la gură la mâini, la picioare, și la ochi de data asta dar mai strâns. Se vedea înroșit în acele zone. Așteptară vreo 10 minute, ca să se asigure că nu era nimeni. Îi spuse că el coboară, o i-a pe Ammy așa cum e, și o dă lui Andy, până urcă el. Jay se duse târâși pe burtă până la masuță. Când era pe la sfărșit, dintr-o dată, se stinseră luminile.(si asa era un bec care de abia pălpâia.) Jay, profită de moment, o luase pe Ammy și fugi. Când a dat-o pe Ammy la Andy, se auziră nște înjurături, aproape de masă.

– Ce*** tot are becul asta?! L-am mai aprins de vreoa 6 ori azi!!! Nu se mai poate, mâine îl schimb!

Deodată, când se suia din greu, (la cat de grea era Ammy pentru el) se aprinse lumina. Jay se grăbi, și reusise. Făceau cu rândul să o care. Fiecare era obosit. La un moment dat, făcură o pauză în hol sub niste scari. Ammy, când doarme, știi clar că nu trebuie să o trezesti, că ai o șansă de 0,00000001%. Chiar și dacă o scapi pe jos, nu simțea. Oricum era obosită.

Până la urmă ieșiseră din clădire. În total, toata asta durase cam o oră+ să o ducă și acasă în pat, deoarece Andy, care era în turul de pauză, îi luase ceva să deschidă ușa. Când intraseră în casă parea să se trezească, avea ochi întredeschisi. Jay, ieși de acolo cam suparat. Adică ei își rupseseră mâinile ca să o ducă, apoi să realizeze că era aproape trează?!

Dimineața, Andy și Jay nu puteau lucra sau să facă ceva de durerea mâinilor. Ammy, era atât de fericită că o salvase cineva (nici nu își dăduse seama că ei…), încât se apucase să își spună visul…

-O nu! Nu începe, că dacă te auzim, mai, mai să se facă realitate…

-Hai no… . Am visat că am fost prinsă din nou, și că am stat aproape o săptămână acolo, fără să ma ajute cineva. Apoi l-am vazut pe paznic cum și el era prins, și ca vine Jay, și ma i-a, iar Andy îl rostogoleste pe paznic. Și din câte îmi amintesc, Smart, era la vorbe cu Bill.

-Mai vedem… Parca vezi ca iar se întâmplă ceva rău…

Va urma vol 12 ゚( ͡ಠ ʖ̯ ͡ಠ)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *