Jay, se trezise într-o dimineață cu dureri de cap, nu își mai amintește nimic. Avuse un coșmar. Se vede clar. Se afundase prea tare în lumea imaginară a viselor cu supraputeri… . Se duse la baie, iar mama observase după mers că e cam amețit.

-Îți sugerez să mai rămâi acasă măcar vreo o oră, poate te vei simți mai bine. îi spuse mama îngrijorata.

-Nu mamă, sunt bine, am avut doar un coșmar, îmi trece, stai liniștită.

Mama nu știa ce să creadă deși îl duse.

Era cam dimineață, de-abia se deschise. Jay stătea pe o pernă mare și încă visa cu ochii deschiși, să vadă când va veni Ammy. Andy era în vacanță cu părinții și sora lui mai mică de 6 ani. Nu se înțelegeau prea bine, deșii, nu existau des certuri între ei, decât în privința pârâtului.

Jay era deja prea adâncit în gândurile sale, nici nu observă că Ammy venise. Îl strigase de 2 ori dar părea că era prea adormit, Visa că era prins într-o camera și de ceva timp era foarte agitat, având claustrofobie, camera avea la geam gratii foarte dese din titanium, afară patrulau persoane cu măști foarte urâte. Doar pe el îl pazeau.

Ammy, pâna la urma, își daduse seama ca e in lumea lui, dar, visase deja 3 ore. Îi spuse la cineva, care se oferise sa il duca la asistență, Jay era blocat în vis! Asistenta realiza ca acesta are febra, din noaptea trecuta transpirand din cauza visului si racind. Avea o febra usoara dar se agrava pe masura ce Jay tot visa. Pâna nu tremina visul nu se poate trezi. Era ciudat. Adormise foarte adânc sau intrase sub o stare de inconștientă. La un moment dat, începuse să gâfâie si se se înroșească, de parcă alerga. După cam 5 minute incepu să sa soptească.

-Cred ca acum ne caută, țineti respirația căt poți!

Jay respira tot mai rar si lung. La un momendat zise cu o voce mai tare:

-Am scapat!.!

În tot timpul acesta Ammy era foarte îngrijorată, cu respirata la gură.

Jay se trezise pana la urmă.Visase 4 ore incontiinu. Aflase si Andy, ii zise Amy, dar nu anuntase parintii.

Da. o sa fie mai lunga seria😅😄

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *