#FirstBook VOL 2 ~ CAP 3

Face primul pas… stă și se uită. În stânga apoi în dreapta. Liber. Continuă să meargă. Scăpase momentan de ei. Mda… Intrase pe o alee putin mai ne populată. Cu un aer plictisit, privire putin încrezătoare mișcare fluentă și mers putin plictisit, gânditor continua să meargă. Un copil îl văzuse, iar apoi mai multi. Ajunse pe o alee mai văzută, dar 2 copii îl atrase atenți. Nu se mișcau dar se uitau continuu unul la altul. Încerca să vadă cu coada ochiului ce se întâmplă, dar fără rezultat. Ei bine, da, genul ala de adolescent, inocent, spion,plictisit în drum spre o scoală mare cu săli și laboratoare de toate felurile, curte gigantica, vestiare, etaj, și clase.

Toți purtau măști. Deja erau obișnuiți, și nu cauza Covid-ului ci, că era mai sănătos, în exterior fiind aer poluat. Câțiva copii jucau Ping Pong, alți pase cu mingea sau driblau. Stătuse două clipe pe gânduri și intră. Doar Andy ajunsese.

El era în alta clasă mai precis a 6-D iar Jay cu Ammy în a 6-E. Se duse la vestiar și își luase paleta de Ping Pong. Ceva profesional, simplist, de amatori , negru cu alb. El era campion de Ping Pong în școli la Duo. Jucase școală vs școală și făcuse un fel de campionat de Ping Pong cum e altfel și karate, fotbal, volei, atletism, înot, tenis de camp, olimpiade, programare de jocuri, robotica, și o grămada. Odată sau de 2 ori pe an erau la fiecare concursuri cu alte școli. Erau nr 2 ca cele mai multe concursuri câștigate, dar erau tot aproape. Aveau antrenamente ei intre ei la multe sporturi. Fiecare făcea ceva. Momentan era totul bine.Andy juca volei, iar Jay Ping Pong pana începeau orele… .

Ammy întârziase oricum la scoală deci nu apucase. Aveau prima oră romană apoi chimie, geografie,desen și matematică. Singura zi unde aveau doar 5 ore. În banca a doua avea o raza de soare. Super priveliște. Îți venea să dormi..

POC!

Sări imediat în picioare. Era doar o pocnitoare făcuta de cei din spate. Nu adormise dar putin tot era adormit. Și se sunase. Era la ora de desen. Mai avea matematica.

Deșii ceva s-a întâmplat între timp, ei bine, defapt a fost haos. Un copil îl apucase(nu se știe) și sări în câteva clipe din bancă, alerga pe hol și imediat după, căzuse lovindu se de o bară de metal,ramase nemișcat. Toți deja erau în picioare. Profesoara din păcate nu gândi la fel ca Jay că e cea mai buna oportunitate sa dormi, și îl trimise fix pe el după asistența din scoală așa că fu nevoit să treacă fix pe lângă corpul căzut. De la atâta gălăgie, se adunaseră mai multe clase.

Unii mirați, alți confuzi alți cu lacrimi alți rădeau. Mare gălăgie în scoală. Afară se jucau câțiva copii, dar Jay puse deja în aplicare alergatul. Chiar dacă era sa se izbească într-unu de a treia și să îl calce pe altu pe mană, ajunse întreg la asistență. Din câte s-au zis despre acel copil, luase somn instant sau leșinase, dar cei drept îi curgea sânge din nas. Mda școala asta era cam renumită la câți „nebuni” îs în ea. Jay era cam printre singurii nestresați. Ammy, Andy și cu Jay se adunară în pauză să discute. Pe lângă că urmau concursurile, principalul motiv era să vorbească. Suspect era că și Ammy și Andy văzuseră acei 2 copii doar că pe ruta lor de scoală, adică în locuri diferite.

Scuze că nu mai scriu, da na
¯\_(ツ)_/¯ școala… Următorul capitol apare sâmbătă!