#FirstBook ~ capitolul 6

Continuare poveste

S-au ascuns într-un tunel. Ammy, continua să se uite prin ochelari. Acel om venea tot mai aproape. Avea ceva în mână. Era așa aproape!

-Ammy? Jay? Voi erați?

-ANDY! Cum ai ajuns aici?

-Baia fetelor…

Merseseră în formă până la tunelul unde stătuse Andy, și așteptară toți trei. La un moment dat, începu să pâlpâie o luminiță. Deodată, îsi daduse seama că era defapt un robot care se plimba.

-Hey! Jay, i-a pune tu drona aia în funcțiune! Vedem ce face robotul.

Drona mersese și îl urmari. Urcă niste scări, și dadu de acel om de la baie într-o cameră pliiină de hârti și notițe. Acel om scria ceva. Dintr-o dată se ridică veni în aceiași camera cu copiii.

-William, tu ești? întrebă omul spre acel tunel.

-DA!

Ammy nu mai suporta situația, și sari pe el. Îi sări sânge din nas la om, dar căzu lat pe jos.

Ammy dădu să urce din nou, dar robotul o prinse. Jay și Andy săriră și ei după ea, dar se opriră în tocul uși să traga cu ochiul. O închise sub un birou, baricadând-o. Și vazură un om cum îi spuse Miky la robot. S-e ascunseră în grabă, și făcură următorul plan. Jay își pune acea pătură de camuflaj, și se duce după Ammy. Andy, le atrage atenția, aruncand un teanc de hartii pe jos. Planul a mers nu chiar așa bine. Ammy a fost scăpată de Jay, dar Andy era blocat. Nu putea să iasă, fără să fie văzut de robot. Jay, Se strecură înapoi, după ce o salvase pe Ammy, și îi turnă ceva lichid. Amândoi, au rupto la fuga, în liniște. Era cazul să plece în alt loc, să i-a ceva folositor.

OK, aici se termină aventura lor în acel loc Era cazul să fuga… Alergară prin acel tunel mult. Când obosiră, văzură scara. Urcara cu o vitezaz mare, și ajunseseră fix la baia fetelor. Becurile erau aprinse, lumea începea să vină, ca să se pregateasca pentru cei de la club. Erau cam 5 persoane care se pregateau să facă curat. Se strecurară odată cu un grup de oameni.

Va urma ~ vol 7 DACA NU AI CITIT VOLUMUL 5