#FirstBook ~ capitolul 7

Era ora 2 noaptea, deja se despărțiră, să ajung[ cât mai repede acasă, să nu îi prindă părinții că au fost plecați. Tatal lui Jay era în schimbul de noapte, și începea de la 02:30. Mai avea cam 25 de minute. Poate ajungea, da nu să se pună și în pat… . Alerga cu o viteză, ca la naționale, ca să nu se riște cu vreo pedeapsă gravă, ca apoi… . Ajunsese, deschise usoooor, ușa, se descalță, și se pune repede în pat. Trecură cam 5 minute și nu se întampla nimic. Era ciudat… poate plecase deja… . Adormi și se trezi târziu. Când era la bucatarie, tatăl lui se pregatea să plece. De fapt, turul de noapte era doar primele două saptamani din lună. Ei erau în săptamana a 3 a.

Marry, mama lui, îi dadu o ciocolata caldă, îi pregatise deja ghiozdanul să plece la club. Era îngrijorata că nu se mai trezea și nu o să apuce să se pregătească, așa că îi pregatise deja totul. Îl duse cu mașina. Ammy, îl aștepta.

-Hey, ce ți-a luat atâta să vii?

-Nu a mers apa caldă la duș, spuse Jay somnoros.

Ammy, își dadu seama că minte, dar ea de obicei, e punctuala, puțin mai dură, mediteaza mult, și e mereu amuzată de cei din jur. Rar era o persoana căruia să nu îi observe un defect la haine, mers, vorbit… etc Jay, are multe alte în comun, dar la fel și cu Andy, chiar dacă era un prieten mai nou.

În acel club, puteai face și ceea ce vrei, dar și să lucrezi. Aveai bibliotecă, și muuult timp liber. Dacă tot ai ajuns acolo, la un nivel așa sus în acel domeniu, măcar biblioteca, hamac, timp liber, mancare să ai… . Azi trebuiau să se întâlnească în camera lor, unde lucrau toti trei. Au rămas fără idei.

Poate aveau nevoie de relaxare, după o noapte cu frică, și cu 6 ore dormite. Se duseră la terasa de la balcon unde erau hamacele, o mini cafenea, și privire liberă spre munți și dealuri.

Până la urmă, le venise o idee: să se infiltreze din timp, în baza de date, să le puna bețe-n roată pentru urmatoarea dată când vor merge in subsol, asta fiind sămbătă. Era doar Joi

Va urma ~ VOL 8 ( ͡~ ͜ʖ ͡°)