#FirstBook ~ capitolul 9

Continuare Poveste

Toți ieșiră afară formând un cerc. Jay, Ammy și Andy au ieșit și ei, doar că nu puteau să vadă. Întreba pe cineva, și ii zise ca explodase ceva de sub pământ si disparu un paznic dintr-o dată. La început erau uimiti, apoi Jay le spuse să fugă către restaurantul de la etajul 3. Ammy realiză ultima ce trebuie să facă, și când începu să fugă, mai multe persoane o văzură. Toți alergara spre ea să o prindă. Cum Ammy nu urca prea repede scarile a fost prinsă de niste tipi, inclusiv de acel spion, ajutor de-al lui Profesor Smat. O duseră in biroul directorului(adica Profesor Smart) și în timp ce Ammy se zbătea din rasputeri să scape și să zică că nu a facut nimic!

-Ia zi neobrazat-o ce ai mai facut!? Că numa prostii faci în ultimul timp. Cum ai mai explodat și pământul?!

-Dă-mi drumul că doare! Asfel îti țarg una unde te doare țipă Ammy la Bill(ajutorul lui Smart)

El îi dădu drumul de frică crezu Ammy. Dar toți părăsiră camera cu exeptia lui Smart, care o duse undeva în sub teran și o legă de un scaun cu scoci la gură. Apoi plecă înapoi.

Jay auzi că o prinse pe Ammy, deci trebuie să aibă grijă de acuma! Dar ce faceau fără ea? Ea le ridică moralul la toți, și ea știa să lupte!

Ok. Jay Decise că iar vor avea nevoie să mearga la subsol noaptea, măcar să o i-a.

Ammy vazuse un rucsac aproape de ea. Se chinui mult să îl i-a, pentru că avu nevoie să îl desfacă cu piciorul. văzu că rucsacul era aproape PLIN cu bateri de toate felurile. Găsi chiar și drona lui Jay! Reuși să scape la mâini avându-le roși de la cat încercă! Puse bateriile, și o puse în funcțiune. Nu zbură dar scria pe ecran ”calling”.

va urma ~ vol 10