Guru Shots este o aplicatie de pe telefon despre poze. Eu o am și este foarte faină, cel puțin mie îmi place.

În ea terbuie să faci poze despre anumite subiecte adică: food, castle, ocean, fire, tree… și o grămadă de subiecte. Dacă tu te-ai înscris la tree trebuie să faci poze cu copaci. Depinde la ce te-ai înscris. Dacă le place, lumea va vota pe poza ta și vei primi voturi. În caz că ai vreo 20 sau nuștiu cât, vei avea rank-ul de popular, care este cel mai ușor de făcut ( dar doar la acel concurs, nu pentru todeauna!). După ce ai mai multe voturi vei primi alt rank. Rank-urile sunt: Popular, Skilled, Premier, Elite, Al-Star care este ultimul rank.

Rank-urile acelea, pentru totdeauna, sunt mai greu de făcut dar mai întâi să vi le zic: Newbie, Rookie, Challenger, Advanced, Veteran, Expert, Champion, Master și Guru care este ultimul rank. Pe măsură ce avansezi în rank-uri, devin tot mai grele de făcut. Să vă zic cum trebuie să le faceți, dar pentru cine vrea: https://gurushots.com/ .

Rookie: 1500 GS points, 3 Skilled, 1x succcessful swap.

Challenger: 2500 GS points, 3 premier, 3x successful swap.

Advanced: 5000 GS points, 10 premier, 5x successful swap.

Veteran: 9000 GS points, 15 elite, 1x top 30% rank.

Iar ultimele sunt foarte grele de făcut si le veți vedea singuri de pe aplicație. Este foarte interesantă și frumoasă. Ca și notă ia-ș da 9,50. Eu mi-am pus-o mai de mult dar nu am mai intrat pe ea de mult, deci și eu sunt newbie, numai că aproape ajung chellenger. Pentru Rokie mai am de făcut un successful swap, iar pentru challenger mai am de facut 3x successful swap. Iar pentru Advanced, mai am de făcut 2 premier level si 5x successful swap.

Am uitat să vă să spun cel mai important lucru! Se acordă și premii. Premile sunt reale, de 200 de dolari în sus, adică și mai mult. Dar atenție! Premiul Îl primești doar daca ești locul unu la acel concurs adică să ai cea mai votată poză!

Se merită!! =D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *