Mie îmi place să scriu articole, să fac roboței (asta când o sa fiu mai mare) și să lucrez uneori în photopeia. Eu am foarte mult timp liber și mă plictisesc dar azi am de făcut treabă, să mai lucrez la invențiile mele. În felul următor, eu am mult timp așa că m-am apucat să fac niște invenți:

Invenția nr 1

Știu că nu prea se vede ce am scris dar vă spun eu. În stânga am scris: Buton de schimbat tatuajul. Acolo m-am referit la schimbat desenul de pe căști cum e la un PS4 poate fi alb sau cu minecraft numai că la mine îl schimbi învârtind de buton. În dreapta sus am scris: 9 butoane de mixat muzica, iar în dreapta mai jos: mufe de conectat laptopul sau etc… . Și în dreapta un pic mai jos am desenat un CD mic care dacă îl bagi acolo poți stoca muzica.

Invenția nr 2

Este un ghiozdan. În stânga cel mai jos am scris: buzunar pentru tableta. Apoi mai sus am scris: buzunare. În dreapta sus cel mai sus am scris: buzunar pentru laptop mai jos: gaura pentru căști. Mai jos butoane de mixat. Mai jos mufe de băgat laptop sau etc… . Și mai jos: magnet de lipit scateboardul.

3 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *