Nasturelul lui Teddy

Năsturelul lui Teddy te pune pe gânduri, pe e mine m-a schimbat.
Această carte este scrisă de Amy LeFevure. Descrierea acestei cărți m-a făcut să o cumpăr, deci poate vă va convinge și pe voi.

„ Care este cel mai aprig și înverșunat dușman al tău? După ce vei citi Năsturelul lui Teddy, s-ar putea ca răspunsul tău la această întrebare să fie altul. Teddy Platt nu se poate abține să nu povestească istorea năsturelului său scump. Curând această pasiune a sa îl face să intre în conflict cu o fată venită de curând în sat. Dumnezeu se foloseste de această dușmanie pentru a-l determina pe Teddy să se înoroleze în armata Sa, unde va avea de luptat contra celui mai rău dușman – eul! Ești tu un slujitor credincios al Regelui și înalti prin viața ta drapelul Dagostei? Teddy ne dă câteva lecții din care avem de învățat cu toții.”

În aceasta este vorba despre un copil căruia i-a murit tatăl într-un război. A împușcat mulți dușmani și a înfruntat zeci de tăieturi de sabie. Lui Teddy i-a mai rămas doar nasturele care îi încheia tatălui vesta în timpul războiului. Teddy se mândreste cu aceast nasture, până când în oraș apare o fată străină pe care Teddy o ura doar din faptul că ea nu credea povestea nasturelui. La un moment dat se împacă cu ea, dar imediat apăru un alt dușman – pe Bully adică răutatea din el.

Mai departe veți citi voi. ;)))