o zi din viața mea

o zi din viața mea

Salut, eu sunt Iosua și sunt în clasa a 2 asa ca nu va așteptați sa nu am greșeli. însă e ziua de alaltăieri mi-a plăcut la nebunie pentru ca e Luni și am sport și a fost tare ca neam jucat un fel de baschet. Dar cel mai tare a fost ca ne-am jucat prin ploaie, și semănam de parca am fi fost fotbaliști.

Când ma-m întors acasă am așteptat sa vina fratele meu Timo,când a venit am mâncat ca sa se digere mâncarea pana plecam la alergat. Dar pana vine tata neam jucat pe telefon și am plecat la alergat,și nea-am întors obosiți rupți de puteri mâncam ceva mic mai stam un pic sau doua picuri sa mâncam de seara, iar mai trece o zi și ieri era ziua profesorilor!

Prima ora neam jucat un joc cu tema de meseria de profesor, iar echipa mea de eu Cristina și Denis trebuia sa descriem meseria de profesor . A 2 ora neam jucat mima și ce sa vezi am câștigat, a 3 ora neam jucat și doamna învățătoare nea promis ca ne da clătite ,și nea dat una cu gem de caise și cu ciocolata după nea dat suc. Cred ca de trandafiri dar nu ma întrebați ca nu știu exact iar a patra ora neam jucat din nou și am plecat acasă am ajutato pe mama la treaba am mâncat și am plecat la alergat.