The big city

The big city este un joc inventat de mine dar bineînțeles nu sunt om mare ca să inventez și să vând jocuri dar l-am inventat în gândul meu și pe un caiet. Iată jocul:

Este privit de sus, la fel ca Hay day (dacă știți jocul) și poți cumpăra tot felul de clădiri care le deblochezi la un anumit level. De exemplu, la level-ul 11 deblochezi banca sau la level-ul 3 deblochezi magazinul de cafea

De exemplu la level-ul 14 pe hay day deblochezi mina.

Așa o să fie și la mine tot felu de chestii din astea care la deblochezi la un anumit level, acestea sunt: pescăria, vaporul, avionul, racheta, submarinul și vor mai fi și 2 temple.

Casele, tot așa, de exemplu casa de chinez o deblochezi la lvl 7. Case vor fi de o grămadă de nații: norvegian, african, japonez, chiar și casă din hawaii și tot felu de case. Fiecare casă arată diferit, adică casa de chinez arată într-un fel dar dacă e pe zăpadă sau alt undeva, casa va arăta diferit.

După cum spuneam la fiecare nivel deblochezi ceva nou dar vei debloca și comori, unele trebuie deschise cu chei, altele nu.

Aa și era să uit, fiecare magazin îl poți upgrada, dacă îl obgradezi el o să facă mâncare mai bună sau o să facă și alt tip de mâncare.

Oameni din casă cu cât îs mai fericiți cu atât o să muncească mai repede și tu o sa primești bani mai repede.

Ca și bani, exista 4 tipuri și am să le zic în ordinea valori lor: monede, dolari, diamante, bitcoin. 100 de monede valorează 1 dolar, 1000 de dolari valorează 1 diamant și 1000 de diamante valorează un bitcoin.