Un antrenament prin ploaie

Ziua a început normal, trezit la 8:00 mâncat și plecat la alergat. Primul antrenament cel de la 9:30 nu a avut nimic, decât picuri mici de tot. Pot spune că a fost ok, dar de după-amiază… . La început nu ploua, adică așa a spus Timo (fratele meu). Eu l-am crezut, dar adevărul e că atunci când am ieșit afară picura așa mai tare, nici chiar ploaie dar picura cât de cât.

Pe drum picura dar după 10-15 minute a început să ploaie din ce în ce mai tare. Atunci mi-am scos geaca din ghiozdan și am pus-o pe mine într-o secundă. Fix după ce mi-am pus-o a plouat cu găleata. Am început să fug până acolo. Imediat cum am ajuns m-am dus în vestiar pentru a mă scutura, dar imediat după am ieșit în fața vestiarului pentru că era prea cald și mirosea prea tare a buncăr… . Și pentru a vorbi cu Dani (un prieten de la antrenament). A venit și domnul profesor deci am plecat la pădure.

Antrenamentul a fost foarte scurt: două ture, adică pornești de jos și alergi panta de la Grevel și te duci tot înainte unde vei găsi un pod, îl treci și la dreapta este o pantă lungă dar în coborâre. alergi toată panta și ai ajuns aproape în același loc, deci de acolo mai ai vreo două curbe și ajungi. Noi am avut 2 ture din alea. A fost foarte amuzant să alergi cu păru ud, să simți picurii reci pe piele sau pe spate… ;)). În timp ce eu alergam vorbeam cu Dani și râdeam! A fost o experiență frumoasă, amuzantă și „udă”!!! =D