Când ieșiră la suprafață, vazura cam trei vaopoare, câteva bărci și barca unchiului Timothy. Practic ei găsiseră comoara Chinei… . După ce iesiră din apă, pe uscat, au avut de negociat cu președintele. Acesta, fiind președinte, credea că Familia Kidd, au căutat-o anume pentru China. Negociară cât putură, dar au zis că vor analiza oportunitatea…

Deciseră să meargă la un restaurant, unde mirosul, îi aduse aminte lui Tommy de copilărie, și de prietenul tatei pe nume Liu Wei. Vorbiră cu el care le dădureră niște prajituri. Tommy, care mirosise primejdia, le ziseră să meargă la camera de hotel. Au fost urmariți dar au scapat.

În prajituri erau: o cheie( la Tommy) la Bick si Beck aceiasi adresă, iar la Storm, un numar in chineza. Sapte… . Unchiul Timothy își făcu apariția, ducând-i pe copii la președinte care le propuse că dacă vor VAZA MING, vor trebui să descopere și să ia tot ce e înăuntrul mormântului secret al lui Qin Shi Huang. Practic a construit un întreg oraș subteran.

Bick, nu avuse vedenii, dar se făcu, că îl văzu pe tata! Doar el. Când a început să alerge spre el, acesta a aruncat ceva în sus, de la-u luat porumbeii.

Apoi porniră în locul unde indica biletul din prăjitură, de unde găsiseră un plan cum sa intre în orasul plin cu mrercur, fără să moară. Le arătaseră Președintelui și le dădură vaza Ming.

Unchiul Timothy le-a spus că singura varianta să o salveze pe mama lor e să dea vaza Ming unui tip pe nume Dionysus Streckting foarte foarte diabolic, care locuia în Germania de unde Tommy își aduse aminte că era înnebunit de covrigii mari si moi.

Duseseră vaza Ming pe Marele Zid Chinezesc într-un loc, sub pământ, unde era Dionysus Streckting. Îi prinseră pe copii și i-a interogat, după zicând vrea ceea ce doar tatăl lor știa unde e.

După mai multe întâmplări prin acel canal, i-a dus pe copii in Germania, să îl tortureze cu muzica pe Tommy, făcându-l să zică tot… Pe vremea aceea el era mic și își mai aducea aminte doar covrigii moi si mari. Dupa ce și-a adus aminte de locul unde locuia, gasiră intr-un pasaj secret de la acel apartament, cateva tablouri Chagall.

După trei zile de căutare au făcut un plan de scăpare, Bick si Beck să înceapă o triadă, Storm să bombardeze cu informații iar Tommy să zică că îi dor de iubita lui cu numărul 1324. După ceva întâmplării, se treziră în mașină, pe autostrada cu 130 km/h. Scăpați de o fata ce vindea popcorn la film. Aceasta fată îi duse din neștiința la locul unde mai erau furate încă câteva opere de artă.

Practic, abia pe la 12 noptea au deschis acele cutii, ajungând pana la 3 dimineata. Cumva, acest Dionysus Streckting și cu unchiul Timothy i-au dat de urmă, plănuind să îi omoare. Atunci, Petra (descoperită fiind prietena de-a lui tatălui lor, care a salvat viata pariintilor ei), a luat un tablou în mână și i-a amenintat cu spargerea tabloului. Între timp a sunat la Interpol. făcândui pe acesti nemernici, să fugă.

La marea paradă, în cinstea lor, pe pod văzura ceva ciudat: RĂTACITA!!! La bord văzură ce e mama, tata si Bela, mătușa lor! Dar, aveau o problemă, au văzut 3 motoare de apă, cu 3 persoane în negru.

Au dat fuga la port și au luat bărci, doar că a lui Tommy și Petra nu pre înaintau… . Toata treaba asta(moartea părinților), ținea de Bick și Beck: Adică doar de Bick, că doar el vâslea! Deodată văzură cum unul dintre motocicliști, zbură deasupra lor. BUN 1/3. Al doilea, tot cam așa. BUN 2/3. Ultimul, a vrut Bela să îl termine deoarece era Unchiul Timothy. A ratat! Unchiul Timothy a început să râdă, până și-a dat seama, că e într-un curent =D

Ca și pâna acuma, urmeaza epilogul, dar va aștept la partea 4 https://www.libris.ro/vanatorii-de-comori-vol-3-secretul-orasului-COR978-973-128-673-0–p989570.html .

Hamburg – Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *